Sigla

Mesajele vizitatorilor


Formular pentru introducerea unui comentariu

Legături utile

Biblioteca online
FB - Biblioteca
FOB - Comenius Project
STEP - Comenius Project
MECTS
Bacalaureat 2011
Admiterea în Licee 2011
ISJ Galaţi
Univ. „Dunărea de jos”, Galaţi
Universitatea din Bucureşti
ASE Bucureşti
UAIC Iaşi
UBB Cluj-Napoca
Biblioteca „V.A. Urechia”, Galaţi
Universităţi româneşti

Calendar

Mai 2022
LunMarMieJoiVinDum
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 


Iuliana

26.06.2014

Bună! Am absolvit acest liceu în anul 2012 şi pot spune că doar unii profesori sunt exigenţi, dar majoritatea cadrelor didactice sunt foarte de treabă şi doresc pe această cale să le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut pentru noi.

sus

Un elev

17.02.2013

Bună! Sunt la acest liceu şi într-un fel mă bucur că am intrat aici. La început am crezut că îmi va părea rău că am intrat aici doar pentru că nici un coleg de-al meu din şcoala generală nu a mai intrat aici. În prima săptămână de şcoală m-am simţit mai rău pentru că nu cunoşteam pe nimeni, dar încetul cu încetul am început să-mi cunosc colegii şi să îmi fac prieteni. Cât despre profesori, sunt de treabă.

sus

Jeanina

7.11.2012

Bună! Am terminat Sfânta Maria anul trecut şi vreau să le mulţumesc tuturor profesorilor pentru că ne-au îndrumat în ce-i patru ani de liceu!
Am văzut pe prima pagină că scrie „Liceul Teoretic Sfânta Maria”, nu mai este grup şcolar?

sus

Anonim

29.05.2012

Vreau să-mi exprim recunoştinţa faţă de toate cadrele didactice ale acestei instituţii. Acum termin clasa a doisprezecea la acest liceu şi aş vrea să spun că deja mi se face dor de momentele pe care le-am petrecut alături de profesori şi colegi. Fie ele bune sau rele, toate au avut un rol în a mă schimba în ceva mai bun. Şcoala nu te învaţă, te pregăteşte pentru viaţă.

sus

Geanina

23.03.2012

Pentru cei interesaţi, venim cu precizarea că listele sunt rezultatul chestionarelor aplicate elevilor, prin urmare clasamentul le aparţine. Îmi pare rău pentru Maria, nu o cunosc, dar o anunţ că poate oricând să ocupe un loc pe listă! Nu trebuie decât să se implice activ în viaţa şcolii, în viaţa colectivului din care face parte şi, evident, să aibă o atitudine pozitivă faţă de învăţătură. Iubiţi şcoala în care învăţaţi şi lucrurile vor merge bine! Vă urez tuturor să vă regăsiţi cât mai curând printre cei înscrişi deja.

Succes! Geanina Goea, Consilier educativ.

sus

Silviu

7.03.2012

Bună! Eu abia am intrat la acest liceu de curând şi mi se pare că e un liceu bun. E un liceu bun!!!

sus

Mihaela

11.02.2012

Este un liceu foarte bun, eu am fost elevă aici, am terminat acum 6 ani şi aş da orice să întorc timpul înapoi să fiu iar elevă. Succes!

sus

Maria

2.12.2012

Salut. Sunt dezamagită să văd lista de elevi model a liceului. Îi cunosc pe majoritatea şi nu se înscriu deloc la această rubrică. Nu ştiu cine a propus că acei elevi sunt model...dar e o mare prostie.:) sincer uitaţi-vă la note, la absenţe. Nu puneţi preferinţele profesorilor sau ale diriginţilor care nu-s deloc obiective!! P.S. Regret că sunt în liceul ăsta şi de la anul mă voi transfera!

sus

Doru

7.09.2011

Bună! îmi place site-ul mult. Este mai frumos decât site-ul liceului meu.

sus

Bianca

6.09.2011

Bună!!! Sunt bobocel la acest liceu. Abia aştept să înceapă anu. Îmi e cam teamă dar sper să fie foarte frumos şi nu cum zic unele persoane că e naşpa.

sus

Fanase Alin

4.09.2011

        Îi salut pe toţi cei care au vizitat site-ul Grupului Şcolar „Sfânta Maria” şi au comentat în această secţiune, asta dovedeşte că le-a captat atenţia. În continuare vom pulblica în această secţiune doar mesaje originale, nu vom mai publica niciun comentariu a cărui idee se repetă în comentariile mai vechi. Aşteptăm în continuare comentarii legate de conţinutul acestui site care pot duce la îmbunătăţirea conţinutului şi aspectului acestuia. Nu vom publica niciun comentariu în care se aşteaptă răspuns, nu este o listă întrebare-răspuns. Deasemenea nu vom publica atacuri la persoană şi nu vor apărea nume de profesori sau elevi în interiorul comentariilor şi nici adrese de email sau messenger.

sus

Roxana

19.08.2011

Bună tuturor! În primul rând aş vrea să-i întreb pe cei/cele care se plâng de domnii profesori că sunt prea exigenţi sau că notele care se pun sunt foarte slabe, cât de mult vă implicaţi în procesul de învatare ? E evident că aceste comentarii au fost lăsate de cei care au alte priorităţi decât învăţatul. Eu pot spune că sunt elevă a acestui liceu de 3 ani, acum sunt în ultimul an şi atunci când am venit, este adevărat că am observat exigenţa domnilor profesori dovadă fiind media destul de mică de la sfârşitul clasei a noua. Pe parcursul celorlaţi ani m-am ambiţionat şi mai mult şi vreau să spun că acolo unde iniţial am avut note de 5,6,7 acum am 8,9,10 şi credeţi-mă că nu mint. Nu este o dovadă destul de evidentă că liceul este unul de valoare şi că domnii profesori sunt exigenţi pentru că elevii sunt leneşi ? În ceea ce priveşte „comportamentul inadecvat” cum a spus cineva mai sus, nu cred că există aşa ceva la Sf.Maria şi aş vrea să-i sfătuiesc pe cei care lasă astfel de comentarii şi aduc injurii la adresa liceului să nu mai judece după aparenţe şi după vorbe auzite în jur.

sus

Alina Andreea

30.07.2011

M-am uitat puţin pe comentariile voastre şi am observat un lucru, multa lume se plânge că vai profesorii sunt exigenţi, că pun note rele şi blah blah blah .Păi eu sunt în clasa a 12 a acum şi pot spune că la liceul Sfânta Maria sunt nişte profesori super de treabă. Dacă nu înveţi cred şi eu că profesorul iţi pune note rele, ce profesor iţi pune note mici pentru că înveţi ?...eu vă recomand liceul Sfânta Maria ..dacă veţi învăţa şi veţi şti cum să vă comportaţi cu profesorii o să vedeţi că sunt nişte persoane super ok. Şi cei care zic că vai nu alegi Sfânta Maria ,nu vă luaţi după ei..faceţi ce credeţi că este mai bine.

sus

Adina

28.07.2011

Bună!
Aş dori să cunosc elevi ai liceului Sf.Maria, să îmi fac prieteni şi să aflu mai multe despre acest liceu, având în vedere că din septembrie voi fi elevă în acest liceu.
Pupici <3

sus

Laura

19.07.2011

Hei! Bună, eu tocmai am intrat la Sfânta Maria şi sunt încântată de ideea asta pt că eu mi-am dorit să vin aici deşi părinţii nuuuu. Abia aştept să înceapă anul şcolar. Cineva care mai e pe la filologie să-mi zică şi mie câte ceva pentru că sunt curioasă. Abia aştept să-mi cunosc noii colegi pupicii.

sus

Nicu

19.07.2011

De-abia am intrat la liceu cred că va fi grozav !!!

sus

Gabriela

6.06.2011

Bună...sincer am terminat liceul anul acesta şi vă spun că deja imi este dor să mă duc la liceu....cei care termină anul acesta clasa a opta îi sfătuiesc să intre la acest liceu pentru că este un liceu foarte mijtho şi când o să terminaţi chiar o să-i duceţi lipsa la fel cum fac şi eu acum.[...] pentru mine a fost o experienţă foarte frumoasă....

sus

Mădălina

29.05.2011

Am fost elevă la acest liceu şi pot spune că sunt mândră că am învăţat aici...domnii profesori sunt foarte buni şi înţelegători...îmi este dor de liceu, de domnii profesori şi în special de colegi :( mult succes în continuare

sus

Mădălina

3.05.2011

Şi eu sunt la acest liceu, sunt în clasa a -9 a... mie nu mi se pare că acest liceu este urât şi că profesorii sunt răi, din contră este un liceu foarte mijto şi profesorii sunt de treabă vă recomand acest liceu este superrr.

sus

Dan

27.02.2011

Bună, sunt elev la acest liceu şi nu il pot lăuda cum faceţi voi. Unde vedeţi voi că e mişto? Profesorii sunt prea exigenţi, prea răi, şi când mă gândesc că părinţii mei ar da orice să fie inapoi în liceu...Mai bine era pe vremea lor, profesorii ţineau cât de cât la copii. Pentru cei ce vor să se transfere de la liceu, evitaţi Sfânta Maria. Niciun elev care a fost la acest liceu şi încă mai este nu a fost mulţumit de el.

sus

Bogdan

26.02.2011

Este un liceu oribil. Profesorii pun note foarte mici, sunt foarte exigenţi, se cred câştigători la premiile Nobel.

sus

Mihaela

12.02.2011

Cred că am să intru şi eu la liceul ăsta. E tare îmi place!!

sus

Kali

9.02.2011

Sincer, liceul ăsta este exagerat de patetic. Aici eternul elevului care se va plânge a fost depăşit, acum sunt elevi care pur şi simplu nu mai suportă această şcoală. Ce aţi făcut? Aţi pus catalog on-line, hai să fim serioşi de parcă n-aţi fost niciodată elevi, nu ştiţi cum este să doreşti să nu spui o notă, în speranţa că o vei repara? Profesorii, două sau trei persoane merită acest atribut, restu ce faceţi? Scopul dumneavoastră în viaţa este: hai să mai terorizez un elev. Sincer! Am colegi de la Cuza care doresc să se întoarcă la Cuza, asta pentru că, Sf Maria este mult prea EXAGERAT. Oameni bunii,toţi vom da acelaşi BAC, numai că aici vei învăţa cu 50% mai puţin, vei avea note cu 50% mai proaste şi nu în ultimul rând vei fi cu 50% mai ratat din punct de vedere vital.

sus

Atanasiu Florentina

24.01.2011

Îmi pare rău însă eu nu pot fi de aceeaşi părere. Singurul lucrul pe care pot să-l spun şi pe care l-am remarcat eu ca părinte este slaba calitate a actului educaţional. Profesorii sunt extrem de exigenţi ,mai mult decât atât au un comportament inadecvat unui cadru didactic... agresează verbal elevii lezându-le integritatea şi personalitatea.

sus

Constanţa

9.01.2011

Şi eu am renunţat la acest liceu fiind elevă în clasa a unsprezecea ...mi-am ratat viitorul şi acum regret nespus de mult...aici am cunoscut cei mai buni profesori şi cei mai buni colegi..vă pup pe toţi!!!

sus

Emilia

28.10.2010

Mă numesc Emilia, băiatul meu a studiat la acest liceu..deşi sunt o persoană exigentă, consider că se poate lua ca exemplu de seriozitate şi spirit de răspundere acest liceu... Fiul meu a continuat studiile, terminând Facultatea de Litere...

SUCCES TUTUROR!

sus

Diana

26.10.2010

Cum este la liceul Sfânta Maria că aş vrea să intru acolo şi aş vrea să imi formez o părere despre acest liceu...Am auzit că este foarte bun .

sus

Raluca

13.06.2010

Bună.Şi eu sunt elevă la acest liceu.Pot spune cu toată inima că mă bucur că am venit aici!Este perfect!
[Legat de întrebarea Dianei...Ce păţesc bobocii acestui liceu?Păi...Cei norocoşi scapă de botez doar atât pot spune] Sfatul meu...Merită să vă înscrieţi la acest liceu!
Vă pupă Blonda

sus

Anca Petre

6.05.2010

Un liceu model! Foarte reuşită prezentarea acestuia. Trebuie să recunosc că cel mai mult mi-a plăcut galeria foto. Felicitări celui care a venit cu această idee, dar păcat de calitatea slabă a imaginilor. La sfârşitul anului ar fii foarte frumos să faceţi albume online cu elevii claselor terminale, ceva în stilul celor americane.
Din câte am observat acesta este cel mai indicat liceu unde mi-aş putea înscrie fiica.

sus

Alexandra Catrinesku

3.05.2010

Foarte tare acest liceu, aici îmi pot continua visul de a ajunge designer de modă ...

sus

Laura Maria

3.05.2010

Foarte frumos realizat site-ul liceului. O foarte bună idee ar fii să faceţi tuturor elevilor din anii terminali poze pe care să le afişaţi la categoria Galerie foto, unde aţi putea creea câte un album pentru fiecare clasă care a terminat cu numele profilului şi promoţia.
Site-ul cu aceste albume v-a rămâne iar elevi care vor termina îşi vor aminti cu bucurie de anii petrecuţi în această instituţie.
Trebuie să menţionez că pozele afişate ar trebui să aibă o rezoluţie mai bună, astfel imaginile vor fii mult mai clare şi nu atât de distorsionate. Un aparat mai performant face minuni!

sus

Veronica

17.02.2010

Să nu faceţi prostia pe care eu am făcut-o !!!!!!!! Am renunţat la şcoală.

sus

Gugoasa Aurelia

29.01.2010

Să o ţineţi tot aşa şi să le mulţumim în special domnilor profesori căci fără ei nu s-ar ajunge unde s-a ajuns.

sus

Nelutu Barzoi

21.01.2010

Super tare liceul. Am şi eu o prietenă acolo şi am auzit că e foarte tare.

sus

Ivan Paul

8.01.2010

Bună ziua! Sunt elev la Liceul Energetic din Galaţi şi aş dori să mă transfer la Liceul Sfânta Maria deoarece mi se pare un liceu destul de bun.

sus

Ionuţ

22.10.2009

Bună sunt elev la Cuza deşi mi-am dorit să ajung aici dar cred că o să mă transfer, apropo foarte elevat site-ul vb.

sus

Dana Lupu

2.10.2009

Felicitări pentru prezentare! Mult succes şi sănătate în noul an şcolar profesorilor şi elevilor!

sus

Alexandru

16.09.2009

Ar fi ideal dacă aţi introduce un mini-chat pe pagina principală a site-ului sau să adăugaţi un buton către o sală de chat virtuală.
Cu acest chat aţi putea atrage mai mulţi elevi care să discute între ei liberi chiar pe site-ul şcolii lor.
Şi vă rog schimbaţi culorile siteului, ideal părerea mea un portocaliu combinat cu negru cu ceva făcut în photoshop 3D !! sau nişte gif-uri.
Poate faceţi şi pe tot fundalu site-ul nu doar pe jumatate stil vechi.

Cam astea ar fi imbunătăţirile....
Ceva care merită lăudat : melodia şi vocea cu această poveste de pe fundal, galeriile foto.

P.S. Tot eu fac mai bine un site decât domnu' profesor.

sus

Diana

19.08.2009

     Bună!!! Sunt o elevă a acestui liceu şi sincer cred că ar trebui să puneţi mai multe poze pe site cu interiorul liceului. Aş vrea să ştiu ce păţesc bobocii la acest liceu. pupici.

sus

Formular pentru introducerea unui comentariu

Numele dumneavoastră:

Comentariu:


sus

Copyright (c) 2009 sfmaria.gl.edu.ro. All rights reserved. Inspired by Free CSS Templates. Designed by FANASE Alin.